fbpx

Pekhidmatan

amirul izzulis ventures

Setiap perniagaan pasti mahukan strategi yang terbaik agar dapat terus bersaing dan berkembang maju. Selain memastikan pengurusan operasi berjalan lancar, faktor pemasaran yang terancang dan efektif juga sentiasa menjadi keutamaan, apatah lagi dalam mendepani cabaran normal baharu dan prospek pasaran yang masih lagi tidak menentu pada masa kini.

Perkhidmatan Disediakan

Pembinaan Laman Web
Kami membina laman web organisasi dan perniagaan, termasuklah profil organisasi serta syarikat, info produk atau servis, e-dagang (e-commerce), blog profesional, web affiliate dan seumpamanya.
Reka Bentuk Pencetakan
Kami menghasilkan pelbagai jenis penghasilan pencetakan seperti logo jenama, kad nama, kotak dan pelbagai jenis rekabentuk percetakan untuk memenuhi keperluan pelanggan dari segi pemasaran dan dokumentasi.
Bimbingan Perniagaan
Kami membantu anda untuk menaik taraf perniagaan sedia ada, atau untuk memulakan perniagaan baru. Dengan pekej menyeluruh kami perniagaan anda akan mendapat lebih sambutan secara terus atau atas talian.

Testimoni Pelangan Kami

Lukis Kartun
Read More
Harga murah, perkhidmatan profesional. website siap cepat dalam seminggu dah siap website.
Berbeza dengan syarikat perkhidmatan yang lain, Amirul banyak beri tunjuk ajar dalam memajukan perkhidmatan laman web yang dibangunkan.
Wan Hafiz Empire
Read More
Terkejut bila Amirul offer website RM 80 setahun. Mulanya tidak percaya, tapi lepas bayar, berbincang dan dalam masa 3 hari sahaja website saya dah siap. Design memang lain dari yang lain. Amirul tidak hanya beri website dengan harga murah, tapi dia juga belanja saya Logo Percuma. Tak rugi langgan dengan Amirul Izzulis Ventures. Murah, Cepat dan Dipercayai
Home Platform Sdn Bhd
Read More
Amirul memang berikan perkhidmatan yang menarik. Tidah hanya membuat laman web amirul juga ajar kami cara untuk buat marketing pada laman web kami. Yang lagi menarik setiap bulan Amirul hantar report pelawat kepada kami untuk perbaiki marketing laman web kami.
Farid Safaruan
Read More
Mulanya memang tidak percaya. Laman Web harga Rm 98 setahun. Tak masuk akal. Cuma yakin dan berserah kalau kena tipu. Tapi alhamdullilah lepas 3 hari web site saya siap. Tidak hanya itu Amirul juga bimbing saya untuk memasarkan dan menaikkan pelawat kepada laman web saya secara percuma. Pertama kali dengar laman web RM 98 setahun semua services lain diberikan juga.
ARX Malaysia
Read More
Laman web kedua saya dengan amirul. Amirul banyak membantu kami untuk memasarkan laman web kami. dah memberikan perkhidmatan termurah dan kualiti terbaik. Mulanya memang meragukan kerana harga rendah sangat. Tapi alhamdullilah sekarang dah 4 website saya bangunkan dengan amirul izzulis ventures.
Previous
Next